Walk Around

Oplev bugtaler Sine og Frække Rikke fylde rummet med humor og godt humør når de går rundt i gågaden, til firma arrangementet, en messe eller i butikken.

Bugtaler Sine & Frække Rikke er i dag et begreb hos mange børn og voksne og betyder ganske enkelt – super underholdning og livlig improvisation i samspil med publikum.

Der kan tilrettelæges særlige emner, reklamer eller konkurrencer som Sine og Frække Rikke kan give et spark humor og fokus.

Børnene elsker Sine – eller rettere hendes skønne og meget frække dukker, der får sagt alt det, man ikke må sige. Men her bliver det hele sagt med en medrivende humor med kant og med fuld pedal på det danske sprog. Det er underholdning så tårerne triller ned af kinderne af grin på både børn og voksne. Helt uansvarligt og umoralsk – underholdning på 1. klasse.

Naturligvis er der stadig mange, der ikke har oplevet Sine live. Men til gengæld kender de hende fra bl.a. tv programmerne Børene 1eren , Rundfunk, Go aften Danmark,  Sommer Summarum m.fl. Så skal det lige nævnes, at taler man om bugtaler teknik, så er Sine nummer et i Danmark og blandt de absolut bedste i Europa. Oplev Sine live og bliv overbevist – og giv dine børn, jeres gæster og dig selv en uforglemmelig oplevelse.

https://www.high-endrolex.com/21