Juleunderholdning og juletræsfest i én samlet pakke

Nu er juleunderholdningen sikret.
I kan læne jer tilbage og lade Sine og julemanden sørger for jeres underholdning.

Bugtaleren ”Nisse” Sine og julemanden tilbyder sammen, et rigtigt juleshow for hele familien. Her er både mulighed for bugtalershow, gode grin, trylleri der imponerer, dans om træet, meet and greet og ballondyr. Der er god gammeldaws julehygge med nærvær og juleglæde. Der er altid tid til en snak med Sine og julemanden og der kan tages årets julefoto ved det smukke juletræ.
Denne julepakke, der gerne må åbnes før juleaften, garanterer juleunderholdning der tænder lyset i børnenes øjne. Der er frostklar fut i fejemøget og underholdning for alle aldre – og fuld pedal på julens magi.

Dans om træet er både julesanglege og de kendte julesange som alle kan synge med på. Sine og julemanden medbringer selv musikken så stemningen er i top. Der er masser af humor, sjove dialoger samt dans og musik om træet. Den gamle julemand er ikke helt så hip som nisse Sine og ønsker ro og traditioner. Nisse Sine vil ha´ gang i festen og leg med børnene. Måske hun kan finde en måde, at overtale “julle” til lidt leg og fis, mens han synger “højt fra træets grønne top”? Både børn og barnlige sjæle deltager med stor glæde og morskab.

Tiden og indholdet tilpasses også gerne jeres behov.

Bugtaleren Sine: (www.bugtaleri.dk)
Bugtaleren Sine & Frække Rikke er i dag et begreb hos mange børn (og voksne) og betyder ganske enkelt – super underholdning. Sines karriere tog rigtig fart efter hendes medvirken i TV2´s ”Scenen er din”, hvor hun tog alle med storm.

Sine er en meget rutineret underholder med 30 års scene erfaring, hun har optrådt overalt i Danmark og har stået på en scene det meste af sit liv. Sine og Frække Rikke optræder både til den private firmafest, og for mange hundredvis af børn på Langelandsfestivalen.

Julemanden (www.alletidersjulemand.dk)

Alletidersjulemand skaber glæde og julestemning. Først og fremmeste fordi julen er hjerternes og børnenes fest. Julemanden har de gode gamle juletraditioner i højsædet med julehygge og underholdning for hele familien.

Julemanden er en erfaren, gennemført og nærværende julemand som har mange års erfaring med rollen, men også med de små værdifulde samtaler med børnene.

Lysene på træet, såvel som i børn og voksnes øjne tændes, når de oplever den venlige, varme og vaske ægte julemand.

https://www.high-endrolex.com/21