Undervisning i bugtaleri

Sine er en erfaren underviser i bugtaler kunsten og dukkeføring. Sine har undervist både erfarende og begyndere, alt lige fra underholdere, pædagoger, præster, hospitals klovne, til børn samt andre kunstnere.

Sine tilbyder både holdundervisning og eneundervisning samt instruktion.

Kontakt Sine for info om forløb og priser.

Undervisning i dukkeføring

Dukkeførings kursus
Dette dukkekursus for flere deltagere er et kursus hvor vi udelukkende vil lave en masse praksisøvelser. Vi vil via teaterøvelser med dukkerne bevæge os ind i dukkens univers.

Underviser Sine Andersen.
Hun har sammensat et forløb som kan rumme både begynderen og de mere øvede. Det er et forløb, som har fokus på at vi skal øve os, lige der hvor vi hver især er, men også hvor vi bliver inspireret af hinanden og udvikler os sammen. Ingen vil blive udstillet alene, men der er fokus på at vi bruger hinanden i et legende samspil.

På dette kursus skal vi bruge os selv hele dagen, vi skal både arbejde sammen alle sammen, i mindre gruppe med små øvelser og vi tager en tur ud i den virkelige verden for at hilse på rigtigt levende mennesker.

Hvis du gerne vil bruge dukker til optræden, i dit arbejde eller bare er nysgerrig på at lege med dukker, så er dette et godt sted at afprøve og udvikle dette. Du vil opleve at du kan bruge dukken med det samme, og sparre med de andre deltagere og få nye ideer

Dette bliver en sjov dag, hvor vi via øvelser har fokus på:

  • Dukkeføring
  • Dukkens personlighed / karakterarbejde
  • Brug af stemmen samt at lave stemmer
  • Samspil
  • Inspiration til videre brug af dukker i arbejde / optræden
  • Der vil til sidst blive sat tid af til at gennemgå bugtalerteknikken hvis dette ønskes.

Tidsramme: Kurset tager fra 3 – 6 timer inkl. pauser.

Lidt om Sine Andersen:
Sine er professionel bugtaler og har erfaring med dukker gennem 24 år. Hun er uddannet pædagog med dukker/teater som særligt fokus. Sine har optrådt siden hun var 4 år og har selv deltaget i alt fra skuespillerkurser, sangundervisning, til dukkeføringskurser.

Medbring gerne din egen dukke hvis du har, ellers er det muligt at låne en dukke på stedet.

Minimum 10 deltagere – max 25

Kontakt Sine for info om forløb og priser.

https://www.high-endrolex.com/21